Per Lundström

Jurist och processledare med stor erfarenhet av företagarfrågor

Min profil

Jag är sedan 2001 konsult för Ardevo AB med verksamhet inom affärs- / verksamhetsutveckling och strategiskt ledarskap och arbetar huvudsakligen med processledning samt ekonomisk och juridisk rådgivning.

Ett särskilt ansvarsområde för mig är att bistå nystartade företag med rådgivning och stöd i affärs-, marknads-, och ledningsfrågor , bland annat vid avknoppningar och resultatenhetsbildningar.

Kompetens och erfarenhet

Sedan 1992 är jag också verksam som delägare i Öhman & Partner med konsultverksamhet inom redovisning, juridik och ekonomi och har en tidigare yrkesverksamhet som chef för Stockholms nyföretagarcentrum 1991-2000 samt innan dess som skattejurist på bland annat Ecredo och Skatteverket.

 

Utbildning
Min utbildning är jurist med påbyggnadsutbildningar inom ekonomi , management och organisationsutveckling samt är certifierad Xergi®-processledare. Jag är också medförfattare till boken ”Starta och driva eget” samt delansvarig för Läkemedelsakademiens kurser i avtal, kontrakt och förhandlingsteknik.

 

Det visste du inte om mig

Jag har ett passionerat musikintresse och är som bisyssla generalagent för världens bästa slutsteg till musikanläggningar.


PerL-Färg

Per Lundström
Jurist, processledare & partner
förnamn.efternamn[hos]ardevo.se tel: 070-525 29 67