Fredrik Fleetwood

Inspiratör, teamutvecklare och leanspecialist

Min profil

Som leanexpert bidrar jag till organisationers och individers utveckling i de två dimensionerna verksamhetsförmåga och ledarskap. Utgångspunkt för mitt arbetssätt är individens glädje, vilja och förmåga att realisera sina förmågor – individens och gruppens potential. Med Lean och Flödarskap® som förhållningssätt och metoduppsättning/verktygslåda utvecklar jag organisationer och ledare/arbetslag.


Kompetens och erfarenhet

Jag är verksam som konsult sedan år 2004, och samverkar med olika aktörer inom lean och ledarskap: HumaNova Företagsutveckling (ledarskap, grupputveckling, kommunikation mm), PLAN – leanverksamhet mot tjänste- och serviceverksamhet, Verksamhetslyftet (SKL, inriktning mot kommuner och landsting) och Ardevo för processbaserad verksamhetsutveckling. Innan konsultverksamheten hade jag olika chefsbefattningar inom Skandinaviska Enskilda Banken och har varit VD och chef i ett par IT-bolag inom finanssektorn.

 

Utbildning
Jag har studerat på KTH (elektroteknik) och Stockholms universitet (ekonomi och juridik) och har i min konsultroll utbildat mig inom Lean (Workshop process ledning, Lean Service Advanced, Lean Management mm). Jag är också certifierad inom Utvecklande Ledarskap, Förändringens fyra rum, The Human Element, Radical Collaboration mfl verktyg.

 

Det visste du inte om mig

Jag paddlar gärna kajak i sällskap med delfiner och seglar jaktkanot


Bild Fredrik

Fredrik Fleetwood
Processledare och teamutvecklare
förnamn.efternamn[hos]ardevo.se Tel: 0705-42 12 62